Tečaj je namenjen spodbujanju zdrave prehrane in s tem tudi povečanju produktivnosti na delovnem mestu.
Pogovorili se bomo o tem, kako »nimamo časa« pojesti zdravega obroka in kako morda niti nimamo pravega prostora za mirno uživanje v hrani ter ponudili praktične smernice in nasvete za izboljšanje prehranjevalnih navad zaposlenih, kar lahko vodi do boljšega fizičnega in mentalnega počutja ter večje učinkovitosti pri delu.
Komu je tečaj namenjen?
Tečaj je namenjen vsem zaposlenim, ki jim ni vseeno, kaj jedo, kje jedo in kako hrana vpliva na njihovo zdravje, saj boste po tečaju bolje razumeli povezavo med prehrano, energijo in delovno uspešnostjo.
Uvedba bolj zdravih prehranskih navad v vsakdanje življenje lahko pozitivno vpliva na vašo produktivnost in dobro počutje!
Tatjana Kruder, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, je že 16 let zaposlena v svojem podjetju. Svetuje na področju varne hrane, izobražuje osebe, ki delajo s hrano – kuharje in kuharice v vrtcih, šolah, posebnih zavodih in domovih za upokojence, spremlja živilska podjetja ob obisku inšpektorja za varno hrano, predava vsebine s področja živilske zakonodaje, živilske mikrobiologije, zdravstvene varnosti pitne vode, o trendih v prehrani. Skupaj z drugimi strokovnjaki izvaja predavanja za dietne kuharje. Vodi HACCP šolo – tečaj varnega dela s hrano, izobražuje hišnike v šolah in vrtcih s področja preprečevanja razvoja legionel v vodovodnem omrežju, varnosti in pregledov otroških igral ter varnih prevozov hrane, na Ministrstvu za pravosodje deluje kot sodna izvedenka in cenilka za živila. Hrana ji pomeni profesijo in strast. Na tekmah v športnem plezanju deli pravico kot licencirana sodnica.