O Nas

Kdo smo

about-img

Izobraževalni center Housing je na trgu že 24 let.

Je eden največjih ponudnikov znanja na slovenskem in hrvaškem tržišču. Temeljno vodilo je vrhunska kakovost in zadovoljne stranke. Na področju visoko strokovnih znanj za informatike smo eden izmed 5 Microsoftovih partnerjev v državi. V našem podjetju so se izobraževali zaposleni večine največjih slovenskih podjetij oz. kar 80% velikih in srednje velikih družb so naši partnerji in kupci. Z znamko mojeznanje.si in rešitvijo cenovno dostopnega izobraževanja širimo vizijo, da imajo dostop do znanja vsi ljudje in da se splošna raven znanja celotne populacije v prihodnosti znatno poveča.

Kratka zgodovna

1992 -

Ustanovitev podjetja Housing Co. d.o.o.

1998 -

Housing postane eden največjih centrov za usposabljanje informatikov.

2002 -

Ustanovitev podružnice v Zagrebu.

2011 -

Razvili nov poslovni model IT izobraževanja, imenovan no limIT training (NLT)

2015 -

Razvili poslovni model spletnih izobraževanj za nizko ceno.

Ideja MojeZnanje.si

Temeljno vodilo spletnega portala mojeznanje.si je ponuditi čim širši nabor izobraževanj pz. tečaje, ki jih potrebuje najširša populacija. Ponudba in število tečajev bo raslo in se razvijalo z aktivnim sodelovanjem in vašim vključevanjem v izobraževanja. Pomemben del je vaš prispevek pri sporočanju želja, predlogov in idej. Omejitev ni. Naš cilj je, da za ceno, ki je nižja od mesečne naročnine telefona dobite neomejeno število tečajev za vašo kariero, vaše zasebno življenje, vaše otroke, družino.
Z izvajanjem izobraževanj preko spleta smo pričeli konec leta 2015. Za nami so bogate izkušnje, razvit učinkovit in kakovosten sistem ter več 1.000 zadovoljnih uporabnikov. Pridružite se nam tudi vi.

Podjetja lahko za zaposlene sklenejo posebne paketne dogovore, ki omogočajo skorajda neverjetno poceni kakovostno izobraževalni izkušnjo. Številna podjetja in zaposleni, ki so že naše stranke so bili presenečeni nad učinkovitostjo izobraževanja, ki je več kot 10x cenejše od dosedanjih oblik in ponudbe na slovenskem trgu.

 

Mojeznanje.si bo spremenil zemljevid slovenskega izobraževalnega trga, v korist in dobro uporabnikov.

 

Zadovoljne Stranke

 • Nina

  Najprej pohvala. Tečaji so super za osvežitev znanja. Pohvale vsem ki…

 • Petra

  Se nikoli nisem bila delezna tako ucinkovitega in lahko razumljivega Excel…

 • Aleš

  Kar se tiče naprednega tečaja Excela, ki je potekal v spletni…

 • Andreja

  Hvala, ker ste tako ažurni, ter imate dober program po dostopnih…

Prednosti

Zanesljiva oprema

Vsi spletni tečaji potekajo v visoki ločljivosti in preko zelo zanesljivega Citrix strežnika.

Oddaljeno izobraževanje

Spletnega izobraževanja v živo se lahko udeležite kjer koli na svetu ste. Na voljo morate imeti le zanesljivo internetno povezavo.

Visoka ocena s strani strank

Vse naše stranke so zelo zadovoljne z tečaji. Povprečna ocena znaša 4.8 od 5.

Diploma

Vsak udeleženec prejme po zaključku tečaja diplomo, naslovljeno na njega. Ta diploma je uradno dokazilo in se lahko priloži življenjepisu.

Diploma-podpisana