EXCEL – Vrtilne tabele in funkcija VLOOKUP

Akcija!
Ocenjeno z 4.89 od 5 na podlagi ocene 47 strank
(47 ocen strank)

235.00 20.49

Naučite se podrobne uporabe dveh funkciji v Excelu, ki vam bodo prihranile ogromno časa pri vašem vsakdanjem delu.

Predavateljica: Tatjana Bolčina Kacin

Opis

Uvod

 • Ponovimo zakonitosti Excela
 • Razlika med podatki in tabelo
 • Na kratko o matematičnih funkcijah

Izdelava poročil in analiz

 • Na kratko o vrtilnih tabelah
 • Enodimenzionalne vrtilne tabele
 • Dvodimenzionalne vrtilne tabele
 • Trodimenzionalne vrtilne tabele
 • Razvrščanje in filtriranje

Izdelava vrtilnih grafikonov

 • Izdelava vrtilnih grafikonov
 • Oblikovanje vrtilnih grafikonov
 • Vrtenje in razčlenjevanje vrtilnih grafikonov

Funkcija VLOOKUP

 • Na kratko o funkciji VLOOKUP
 • Povezovanje, ujemanje in ključni atribut
 • Povezovanje dveh tabel in prenos enega stolpca
 • Povezovanje dveh tabel in prenos več stolpcev

47 mnenj za EXCEL – Vrtilne...

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Do tega tečaja nisem imela pojma o Vrtilnih tabelah (Pivot tabels) in VLOOKUP funkciji. Po tečaju znam izdelati celo dashboard z grafi iz vrtilnih tabel ipd. Tudi VLOOKUP je super zadeva in jo znam uporabit. Tečaj je res izčrpen in za začetnike izredno primeren. Predavateljica razlaga jasno in dovolj počasi, da lahko slediš. Super je. Priporočam!

 2. Ocenjeno 5 od 5

  Na tem tečaju sem se veliko naučila. Sprva sem mislila, da bo težko razumeti. Predavateljica odlično prezentira snov in ugotavljam, da to sploh ni težko razumeti.
  Priporočam!

 3. Ocenjeno 5 od 5

  Od nekdaj se mi je upiral Excell, vse skupaj se mi je zdelo preveč zakomplicirano in strašljivo, moje mnenje je bilo, da se bom vedno lovila s tabelami. Vendar sem prišla do ugotovitve, kot ničkolikrat, da za vsakim novim znanjem stoji dober predavatelj, nekdo ti mora preprosto stvari razložiti, da se ne loviš po nepotrebnem sam. Odličen tečaj, razumljivo predstavljeno, v službi bo mnogo lažje. Priporočam!

 4. Ocenjeno 5 od 5

  Kul tečaj, vsak se lahko kaj novega nauči, tako začetnik, kot tudi tisti, ki jim je excell že bolj poznan.

 5. Ocenjeno 5 od 5

  Odlično prezentirana snov.

 6. Ocenjeno 5 od 5

  Odlično predavanje. Snov je bila razlagana razumljivo, počasi in jasno. Celotni tečaj ocenim s 5. Priporočam ga prav vsem.

 7. Ocenjeno 5 od 5

  Pivot tables in VLOOKUP sem v osnovi že poznal. Tečaj pa mi je razširil znanje in sedaj zadevi poznam v podrobnosti. Kdor to rabi, ne odlašajte…

 8. Ocenjeno 5 od 5

  Odlično predavanje o vrtilnih tabelah. Pridobila sem kar nekaj dodatnega znanja na to temo. Predavateljica je imela ravno pravi tempo, tako da ni bilo težko slediti. Priporočam vsem, ki uporabljajo Excel.

 9. Ocenjeno 5 od 5

  Zelo dober tečaj. Predavateljica je razlagala s pravim tempom in kompetentno. Čeprav nisem ravno napredna uporabnica, sem celotni vsebini lahko lepo sledila. Priporočam, čeprav morda niste najbolj vešč uporabnika Excela.
  Imam pa priporočilo za organizatorja/predavateljico glede različnih verzij Excela (2010/2013/2016) – morda bi bilo smiselno tečajnike pred začetkom obvestiti, kje najdejo menije s katerimi se dela med tečajem, kjer prihaja do razlik zaradi različnih verzij excela npr. Analiziranje in Možnosti. Predavateljica je sicer med samim tečajem nekatere stvari pojasnila, a hkrati omenila, da z določenimi verzijami ni nikoli delala. Tako bi imeli še več časa za delo.

 10. Ocenjeno 4 od 5

  Dobro predavanje, kjer sem izvedela marsikaj koristnega. Snov je razložena razumljivo in dovolj počasi, da jo uspeš razumeti. Priporočam.

 11. Ocenjeno 5 od 5

  Odlično predavanje in priporočam ga vsem, ki oklevate, ali bi se prijavili ali ne. Četudi se pojavijo kakšna vprašanja predavateljica sproti odgovori nanje.

 12. Ocenjeno 5 od 5

  Zelo uporaben tečaj. Pred tečajem sem imel zelo malo pojma o samih vrtilnih tabelah, sedaj pa se mi zadeva ne zdi nič groznega. Zelo priporočam, saj je tudi cena zelo ugodna.

 13. Ocenjeno 5 od 5

  Super predavanje, razlaga razumljiva in ji lahko slediš. Za domačo vajo pa so zelo dobrodošli posnetki, saj šele ko delaš vaje vidiš kje se ti zatakne in potem lahko vprašaš predavateljico. Vsekakor priporočam.

 14. Ocenjeno 4 od 5

  Super predavanja, razumljiva razlaga, snov se obravnava skozi praktične primere. Dobra stvar. Priporočam.

 15. Ocenjeno 5 od 5

  Nekaj malega predznanja Excela sem že imela, vendar so mi stvari sedaj mnogo bolj jasne. Zlasti mi je bilo všeč podajanje snovi preko praktičnih primerov in možnosti vprašanj glede morebitnih nejasnosti že v času same delavnice. Predavateljica se je zelo potrudila čim bolj jasneje podajati snov, tako za začetnike kot tiste, ki že v veliki meri uporabljajo excel.
  Delavnico zelo priporočam.

 16. Ocenjeno 5 od 5

  Nekaj Exela sem že poznala. Vrtilne tabele in ostale funkcije, ki so bile predstavljene pa bom s pridom lahko uporabila pri nadaljnem delu. Predavateljica je bila razumljiva in se je brez problemov dalo slediti. zelo mi je všeč, da so predavanja posneta in lahko večkrat pogleda, če mi kaj ni jasno. priporočam

 17. Ocenjeno 5 od 5

  Doslej sem v Excelu delala le z osnovnimi tabelami in v redkih primerih postavljala grafe. Ker v času posnetkov internetna povezava ni delovala, žal nisem mogla spremljati predavanja v živo, sem si pa posnetke z velikim navdušenjem ogledala, ko smo težavo odpravili. Predavateljica je zelo nazorno in na razumljiv način predstavila temo tečaja in res pohvalno, da smo skozi številne vaje utrdili in osvojili nadvse uporabno znanje. Posnetki pa so dobrodošli, sploh če se s programom srečuješ poredko. Pohvala predavateljici!

 18. Ocenjeno 5 od 5

  Odličen tečaj. Priporočam tudi ostalim.

 19. Ocenjeno 5 od 5

  Tečaj je bil izčrpen, predavateljica je nazorno posredovala vsebino, praktični prikazi so bili razumljivi in smiselno povezani s teorijo.
  Škoda, da je dostop do posnetkov časovno omejen. Res je nemogoče absorbirati vse informacije, ki smo jih slišali na predavanjih.
  Tečaj (predavateljico) na lestvici od 1 do 10, ocenjujem z 10. 🙂

 20. Ocenjeno 5 od 5

  Odlična prezentacija in veliko novega znanja. 🙂

 21. Ocenjeno 5 od 5

  Spletni tecaj je bil zelo poucen in sem se naucila veliko, tudi predavateljica je dobro opravila svoje delo. Zelim Vam se veliko uspesno izvedenih spletnih tecajev in zadovoljnih slusateljev.

 22. Ocenjeno 5 od 5

  Zelo dobra izkušnja in odlično organiziran sletni tečaj.

 23. Ocenjeno 5 od 5

  Super poučni tečaj, razlaga je bila razumljiva, dalo se je lepo slediti in z veliko vajami sem si še samo utrdila znanje. Posnetki bodo še tudi prav prišli za obnovitev kakšne podrobnosti. Hvala predavateljici za izčrpno predavanje, zares se je potrudila odgovoriti tudi na vsa naša vprašanja.

 24. Ocenjeno 5 od 5

  Super tečaj, odlična izkušnja. Priporočam tudi ostalim!

 25. Ocenjeno 5 od 5

  Poučen in zelo koristen tečaj.

 26. Ocenjeno 5 od 5

  Odličen tečaj, veliko novega znanja po ugodni ceni. Predvsem mi je všeč način izvedbe tečaja in možnost posnetkov vseh tečajev. Tako si lahko sam izbereš termin ogleda posnetka in tako nadoknadiš izgubljeno predavanje. Zame idealen način pridobivanja dodatnega znanja…od doma v popoldanskem času oz. ko utegnem 🙂

 27. Ocenjeno 5 od 5

  Poučen tečaj, veliko uporabnega znanja. Predavateljica razlaga dovolj počasi, da se lahko sproti sledi. Priporočam!

 28. Ocenjeno 5 od 5

  Na tečaju sem pridobila veliko koristnih informacij in bistveno izboljšala znanje exela in vrtilnih tabel. Hvala za odlično razlago

 29. Ocenjeno 5 od 5

  Super tečaj, naučila sem se veliko novega in nadgradila moje znanje excela. Všeč mi je da dobim posnetek in lahko seminar poslušam kadarkoli ali še kaj nazaj pogledam. Priporočam tudi ostalim!

 30. Ocenjeno 5 od 5

  Na tečaju sem dobila nova znanja s področja vrtilnih tabel in funkcije VLOOK up, ki mi bodo v službi zagotovo prišla še kako prav.

 31. Ocenjeno 5 od 5

  Dober tečaj. Po dostopni ceni, z zelo dobro in razumljivo razlago, pa še posnetki so na voljo, tako, da lahko vsak predela snov res takrat, ko si rezervira čas samo za to. Priporočam.

 32. Ocenjeno 5 od 5

  Super tečaj, sploh za začetnike.

 33. Ocenjeno 4 od 5

  Tečaj je pregleden in učinkovit, predavateljica se prilagodi predhodnemu znanju (večine) slušateljev in sproti pomaga z odgovori. Če se resno lotevate dela, toplo priporočam večji zaslon (ali še bolje dva), da lahko nemoteno slediti razlagi in delate z lastno datoteko. Sama sem se do prve pavze mučila na laptopu, potem je šlo pa z dvema zaslonoma odlično 🙂

 34. Ocenjeno 5 od 5

  Verjetno najhitrejši in najcenejši način, da se naučimo eno izmed najbolj učinkovitih orodij excela.

 35. Ocenjeno 5 od 5

  Uporabila sem samo posnetke, ker se nisem mogla udeležiti on line ob zahtevanih datumih. Kljub temu sem pridobila potrebno znanje, ki mi zelo pomaga pri vsakdanjem delu. Znanje že pridno uporabljam in ga poglabljam s ponovnim pregledom posnetkov tečaja.

 36. Ocenjeno 5 od 5

  Super tečaj po dostopni ceni možnost online ogleda, kar je velika prednost. Vsa pohvala tudi predavateljici. Naučila sem se veliko novega kar mi pomaga tudi pri mojem delu. Priporočam.

 37. Ocenjeno 5 od 5

  Odlično predavanje, čista petica!

 38. Ocenjeno 4 od 5

  Prvič sem se udeležila spletnega tečaja in sem ugotovila da je super. Me je skrbelo kako bom razumela zadeve, pa sploh ni bilo težav. V glavnem OK, definivno bom še kdaj se prijavila.
  LP

 39. Ocenjeno 5 od 5

  Dober tečaj, z razumljivim in učinkovitim podajanjem snovi.
  Prednost je tudi možen naknaden ogled video vsebin.

 40. Ocenjeno 5 od 5

  Super seminar! Datoteke za seminar predhodno pripravljene, razlaga pa zelo jasna in razumljiva!

 41. Ocenjeno 5 od 5

  Super tečaj. Tudi, če predhodno nimaš znanja o vrtilnih tabelah zlahka slediš predavanju, saj predavateljica razlaga jasno in počasi.

 42. Ocenjeno 5 od 5

  Uporabne vsebine, ki so predstavljene na razumljiv način. Priporočam tistim, ki poznate osnove Excel-a.

 43. Ocenjeno 4 od 5

  Prvič na spletnem tečaju, zanimivo. Snov se jemlje počasi in razumljivo, tako da je tudi sproti dovolj časa da kaj sprobaš. Mogoče bi vseeno poskusili podaljšati dostopnost do posnetkov (na eno leto naprimer), težko je če ta trenutek določenega znanja ne poterbuješ in ga potem tudi ne uporabljaš, a bi lahko prišlo prav kasneje. Priporočam!

 44. Ocenjeno 5 od 5

  SUPER TEČAJ.

 45. Ocenjeno 5 od 5

  Nazorno in razumljivo predstavljena vsebina.

 46. Ocenjeno 5 od 5

  Super tečaj, se zlahka sledi. Priporočam.

 47. Ocenjeno 5 od 5

  Spletnega tečaja sem se tokrat udeležila prvič in bila precej prijetno presenečena.
  Tečaj je bil enostaven, predavateljica zelo razumljiva, prav tako tudi vsebina in pripravljeno gradivo.
  Priporočam vsem, ki si želijo svoje znanje programa nadgraditi, prav tako pa tudi popolnim začetnikom.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja