4 razlogi za programiranje v JAVI

1.    Na voljo več prostih delovnih mest kot programerjev

Programerji s poznavanjem univerzalnega programskega jezika - JAVA so zelo zaželeni , ker le ta  deluje na vseh platformah.

2.    Android in sam Google temelji na JAVI

Brez JAVE ne bi imeli nobene aplikacije na našem pametnem telefonu in tudi Google bi izgledal zelo drugače, saj je veliko njihovih orodji, ki jih vsakodnevno uporabljamo v JAVI.

3.    JAVA je odprtokodna

Odprtokodnost daje JAVI veliko prednost pred drugimi programskimi jeziki. Za programiranje v JAVI nam ni potrebno plačati za uporabo programa v katerem bomo pisali kodo. Uporablja se lahko na katerem koli sistemu, celo na pametnem telefonu lahko programiramo medtem ko smo na poti.

4.    Velika spletna podpora

Ker je JAVA odprtokodna njeni razvijalci zagovarjajo  filozofijo deljenja le-te (tako znanja kot kode). Veliko spletnih forumov (eden izmed njih je StackFlow) je namenjena pomoči, kjer izkušeni programerji pomagajo začetnikom pri iskanju napak, novih zamisli pri pisanju kode, …

Ker se zavedamo, da je želja po učenju tega jezika precejšnja, trenutna cena tečaja na trgu pa je zelo visoka, smo se odločili, da vam omogočimo spletni tečaj začetnega Java programiranja za le 25€ (namesto 313€). Za več informaciji o tečaju sledite tej povezavi.

No Comments Yet.

Oddajte komentar