Manca Korelc

manca-korelcStrokovnjakinja na področju načrtovanja spletnih strani in spletnega oglaševanja. Ima tudi bogate izkušnje s pisanjem besedil za splet. Ima večletne izkušnje s svetovanjem pri učinkovitem trženju na spletu za mala in srednje velika podjetja. Teoretično znanje, ki ga je pridobila z magisterijem iz trženja, je uspešno kombinirala z večletnimi izkušnjami v agencijskem delu, ko je bila vodja delavnic, vodja Facebook strani, tržnica oglasnega prostora, projektni vodja ... Kalila se je tudi v eni izmed vodilnih mednarodnih ponudnikov na področju spletnega oglaševanja v Sloveniji.

Vodi izobraževanja in delavnice na različne teme spletnega marketinga, snuje strategije za uspešen nastop na spletu, načrtuje učinkovite spletne strani in piše prodajno usmerjene vsebine za splet.

Izkušnje, nagrade, certifikati

Ima bogate izkušnje na področju spletnega oglaševanja na Googlu. V 6 letih je vodila prek 600 oglasnih kampanj na iskalniku Google, pri čemer je pridobila certifikat Google AdWords. Sodelovala je pri uvajanju novega produkta delavnic spletne strani, za katero je s timom sodelavcev prejela diplomo za inovativnost s strani Gospodarske zbornice Slovenije.