Navodila za registracijo na spletni tečaj

Spodaj imate napisana navodila za registracijo za spletne tečaje. Za kakršno koli nadaljnje vprašanje sem vam na voljo na elektronskem naslovu matic.seslar@housing.si ali na telefonski številki 015689215 040560226 v času trajanja spletnih tečajev.

  • Kliknite na povezavo ki jo prejmete za registracijo na webinar in prikazalo se vam bo okno spodaj. Vpišite ime, priimek ter elektronski naslov in kliknite "Register". Če se registritate na isti dan kot tečaj poteka, lahko da vam bo namesto "Register" pisalo "Join Webinar in Progress".

gotowebinar register

  • Če ste se registrirali na tečaj v dnevih pred začetkom tečaja (oz. je na spodnjem gumbu pisalo "Register"), ste od Gregorja Jemca prejeli naslednje elektronsko sporočilo (slika spodaj):

klik na link

  • To elektronsko sporočilo se vam pošlje ob registraciji, 1 uro pred in ob samem začetku tečaja. Da se temu tečaju pridružite, kliknite zgoraj obkroženo povezavo in program se vam bo samodejno naložil na računalnik.
  • Če vam je morda na prvi strani registracije pisalo "Join Webinar In Progress" (slika spodaj), vas bo program samodejno usmeril na prenos programa in vas prijavil v spletni tečaj. Elektronsko sporočilo boste prejeli v vsakem primeru.

Join webinar in progress

  • Če tečaj poteka tekom več dni je potrebno registracijo izpolniti le enkrat in velja za vse dni poteka tečaja.