Splošni pogoji

Prijava

Prijava na izobraževanje je možna s spletno prijavo na www.housing.si. Zadnji termin za prijavo na tečaje v redno razpisanih terminih je 1 deloven dni pred pričetkom izobraževanja. Število mest na posameznem izobraževanju je omejeno, prijave zbiramo do zapolnitve mest.

Odjava

Odjava od izobraževanja v redno razpisanih terminih je možna najkasneje 3 delovne dni pred pričetkom izobraževanja, preklic izobraževanja tečaje v teku, pa je mogoč če program GoToWebinar zaprete v roku 1 ure od pričetka prvega tečaja. Poslati morate tudi mail na podpora@housing.si   da vam tečaj ni bil všeč in zahtevate denar nazaj.

Kasnejša odjava od tečaja ni mogoča.

Sprememba števila udeležencev | zaključene skupine

Za izobraževanja za zaključene skupine v primeru dejanskega manjšega števila udeležencev zaračunamo ceno iz ponudbe za takšno število, kot ste nam ga sporočili ob prijavi oz. najkasneje 3 delovne dni pred pričetkom izobraževanja. V primeru večjega števila udeležencev brez predhodnega obvestila ne moremo zagotoviti izvedbe za večje število udeležencev, zato se dodatni udeleženci lahko priključijo le v primeru dejanskih možnosti kakovostne izvedbe v okviru naših standardnih pogojev in ob plačilu izobraževanja za večjo skupino.

Cena in plačilni pogoji

Cene izobraževanj so objavljene na Housing spletnem mestu in v ceniku izobraževanj. V primeru izredne ponudbe upoštevamo dogovorjeno ceno ob izstavitvi računa.

Tečaj mora biti plačan vsaj 24 ur pred začetkom tečaja. Račun vam bomo poslali v roku 1 meseca od zaključka tečaja.

E-Tečaj
Cena tečaja vključuje izvedbo izobraževanja, enoletni dostop do posnetkov in izdajo diplome po elektronski pošti.

Popusti

Za podjetja
V primeru večjega števila hkrati prijavljenih udeležencev na tečaje v redno razpisanih terminih iz posameznega podjetja nudimo redne količinske popuste. Za izobraževanja zaključenih skupin nudimo še posebno ugodne popuste, ki z velikostjo skupin naraščajo. Vsi aktualni popusti so objavljeni na spletnem mestu ob posameznem izobraževanju. V primeru izrednih akcij se popusti med seboj ne seštevajo.

Potrditev izvedbe

Najkasneje 1 dan pred izvedbo tečaja, boste na elektronsko pošto prejeli povezavo z dokončno registracijo v naš sistem za spletne seminarje.

Odpoved izvedbe ali sprememba terminov

Ob premajhnem številu prijav na tečaj si pridržujemo pravico za odpoved izvedbe tečaja. Prijavljene osebe o odpovedi obvestimo vsaj 3 delovne dni pred pričetkom tečaja. V izjemnih primerih naknadnih odpovedi je možna tudi odpoved zadnji dan pred pričetkom oz. na dan pričetka tečaja.

V primeru premajhnega števila prejetih prijav ali nastopa izrednih razmer (npr. bolezni predavatelja) si pridržujemo pravico za spremembo terminov izobraževanja. V primeru morebitne prestavitve terminov vse prijavljene obvestimo o spremembi.

Garancija

Za tečaje nudimo 100% garancijo v naslednjih oblikah:

garancija s ponovno udeležbo za posameznega udeleženca tečaja,
garancija z odstopom od e-tečaja za posameznega udeleženca,
garancija za obljubljeno kakovost izvedbe v ponudbi za zaključene skupine.

Vse komentarje, pohvale, pritožbe in pripombe sprejemamo na elektronski naslov podpora@housing.si  .

Pravna obvestila

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnem portalu www.housing.si, so last Housing Co., d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, vendar morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Housing.

Odgovornost

Po najboljših močeh se trudimo zagotavljati točne in ažurne podatke, objavljene na spletnem mestu www.housing.si, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za objavljene vsebine. Spletne strani so informativne in spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Podjetje Housing Co., d.o.o. ne sprejema odgovornosti za morebitno netočnost informacij ali škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Ne odgovarjamo za škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Housing Co., d.o.o. ne jamči in ne sprejema ali posreduje pritožb glede točnosti vsebin drugih spletnih mest, na katera kažejo morebitne povezave ali reference znotraj Housing spletnega mesta in ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih mestih.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebino strani Housing spletnega mesta. Spletni obiskovalci objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Varstvo osebnih podatkov

Zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007).

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm idr.

Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani. Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Vaše osebne podatke bomo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.

Politika piškotov

Kot večina spletnih strani, tudi ta uporablja piškotke.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, shranjene na vašem računalniku. Uporabljamo jih za spremljanje obiska strani. Vsebujejo informacijo o vašem računalniku, ne pa tudi vaših osebnih podatkov.

Politika pojasnjuje, kako so piškotki uporabljajo na spletni strani podjetja Housing Co., d.o.o. in kako lahko nadzorujete njihovo obnašanje.

O politiki piškotkov

Ta politika piškotkov velja za vse spletne strani in mobilne aplikacije podjetja Housing Co., d.o.o..

Ko govorimo o spletnih straneh, mislimo na katero koli spletno stran ali mobilno aplikacijo, ki jo upravlja podjetje Housing Co., d.o.o. ali katerakoli njenih hčerinskih družb in podružnic, ne glede na način dostopa do omrežja. Ta politika piškotkov je del naših splošnih pogojev.

Z dostopom do spletne strani se strinjate z uporabo politike piškotkov.

Morebitne spremembe te politike bodo objavljene tukaj, pridržujemo si pravico, do sprememb politike, ki stopijo v veljavo takoj po objavi. Vaša nadaljnja uporaba spletne strani pomeni sprejemanje vseh takšnih sprememb.

Uporaba piškotkov

Z uporabo piškotkov zbiramo podatke o obiskih naših spletnih strani.

Piškotki nam omogočajo, da prepoznamo vaš računalnik in izvemo podrobnosti o vašem zadnjem obisku z namenom, da vam je brskanje še udobnejše in prilagojeno vam.

Lahko se odločite da nam shranjevanja piškotkov ne dovolite, v tem primeru vam žal ne bomo mogli zagotoviti enake uporabniške izkušnje, kot z uporabo piškotov.

Podatki, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov vas ne identificirajo, zbiranje vključuje splošne informacije o nastavitvah računalnika, vaši povezavi z internetom, vzorcih in časih brskanja po spletni strani in vašo lokacijo.

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko v nastavitvah brskalnika to kadarkoli spremenite in s tem preprečite avtomatski sprejem piškotkov.

Spodnje povezave pojasnjujejo, kako lahko nadzor piškotkov uredite preko brskalnika, vendar pozor, če izklopite piškotke v vašem brskalniku, te nastavitve veljajo globalno-za vse spletne strani, ki jih boste obiskali:

Internet explorer
Chrome
Firefox
Robide
Android
Opera

Na tej spletni strani uporabljamo naslednje skupine piškotkov:
Piškotki seje

S temi piškotki shranjujemo podatke v okviru posamezne seje brskanja. Brez tovrstnih piškotkov delovanje spletne strani ni mogoče. Piškotki se uničijo, ko zaprete okno brskalnika. Če se ne strinjate z uporabo tovrstnih piškotkov, vas prosimo, da spletno stran zapustite ali izklopite sprejem piškotov v spletnem brskalniku.

Piškotki za analitiko

Z njimi spremljamo gibanje obiskovalcev po spletni strani. Če ne želite piškotkov analitike se lahko od njih odjavite, vendar se morate zavedati da se bo znižal nivo uporabniške izkušnje