Zakaj ustvariti spletno stran z WordPressom?

Večkrat nas udeleženci tečaja vprašajo zakaj postaviti spletno stran na WordPress platformi? Ali ni stari HTML in CSS način dovolj dober in zakaj bi sploh želeli spreminjati spletno stran, če pa jo imamo že nekaj let in deluje brez težav?

Veliko ljudi misli, da je WordPress le platforma za pisanje bloga. To je bilo v preteklosti  sicer res, vendar se je platforma razvila v izredno močan spletni urejevalnik in z njim lahko ustvarite  zelo kompleksne spletne strani ter spletne trgovine brez kakršnega koli urejanja programske kode ali programerskega znanja.

Sam sistem WordPressa je odprtokoden, kar pomeni, da ga lahko uporabljate brezplačno in spreminjate po želji . Trenutno je zanj na voljo 2600+ tem in 31.000 vtičnikov za prilagajanje izgleda in vsebin.

Velika prednost WordPressa je tudi njegova prijaznost do spletnih iskalnikov. Google upošteva pri razvrščanju spletnih strani njihovo uporabnost do uporabnika in ali je stran optimizirana za mobilnike. WordPress  za to poskrbi samodejno, brez kakršnega koli  prilagajanja z vaše strani.

Izobraževani center Housing, v sodelovanju z MojeZnanje.si in MojeDelo.com, organizira spletni tečaj WordPressa, ki bo potekal  v torek 20., sredo 21., in v četrtek  22.12. od 18:00 do 20:00 za le 25€. Za več informacij in prijavo na tečaj pa prosim sledite tej povezavi.

No Comments Yet.

Oddajte komentar